Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. július 22., hétfő

Nyááár

Sűrű nyarunk van. Persze nem bánom :) Írni viszont nem nagyon tudok, azért vázlatosan feljegyzem mi jót is csinálunk.
Picikét szétszórtan voltunk mostanság és úgy tűnik ilyen is lesz ez a nyár. 
Először Ajsa nyaralt a szüleimmel és Helgával egy hetet. Egerben és a könyékén voltak. Majd pár együtt töltött nap után kettesben voltunk Londonban. Esküvőre voltam hivatalos, vagyis lettünk volna Dáviddal. Úgy volt nem megyünk, aztán mégis úgy alakult hogy nélküle utaztunk. Ajsára a "buli" alatt Petiék vigyáztak, jó volt találkozni a régi ismerősökkel. Még két napra maradtunk, szupi volt kicsit kettesben az én nagy és okos csajszimmal :) Dávidnak is van egy kötelező angliai útja augusztus közepén a csajos napok után felbuzdulva ha minden igaz és jól alakul az ikrekkel vele tartunk. Míg neki meló van elleszünk hármasban, remélhetőleg belőle is jut azért egy kis idő. Tudom hogy sokan feleslegesnek tartják a "különidőt",  vagy egyenesen vétek a többi gyerek lepasszolása... :) de én látom a hasznát a gyerekeken is, mi is élvezzük a csak egyre/kettőre történő teljes odafigyelést. London után szinte rögtön utaztunk tovább Törökországba (ha már eddig tényleg nem nagyon nyaraltunk mióta a gyerekek vannak, be kell pótolni) bepakolni is alig volt idő, mert persze előtte nem tettem meg, azt hittem, hogy két nap bőven elég. Hát nem.. Négy gyerekkel nem. Vagy csak én vagyok nagyon szétszórt, de sokat kellett utána pótolni :) J. családi nagynyaralás volt, Kati-András, Vica a három gyerekkel és mi. A gyerekek teljesen be voltak zsongva, nagyon jól szórakoztak. Mi fáradtabban jöttünk haza mint elmentünk, de megérte.
A két kisközépsőnk most van nagyszülős héten a szüleimmel a Balcsin. Jó hogy ennyi időt tudnak most ők szánni az unokákra.  Noelt is el akarják majd vinni, majd meglátjuk mi lesz, nem akarom hogy neki sok legyen az utazásból, főleg nélkülem picike még :)
Holnap mi is lemegyünk nagyimékhoz, két gyerekkel egyszerűbb :) 
Közben zajlott itthon is az élet. Sokat vannak itt Zétiék, vagy gyereket "csereberélünk" Katival, hogy egyszerűbb legyen kimozdulni. Ennél nehezebb nyarat nem kívánok magamnak :) Még mindenki tartja a lépést, nem unja a pörgést, próbálok figyelni azért ezerrel, de nem látom, hogy unnák, sok lenne.
Közös nyaralást nem tervezünk, majd jó lenne egy hetet lent tölteni a Balatonon hatosban, de ez már csak Dávidon múlik. Augusztus végén megyünk Spanyolországba gyerekmentesen, baráti társasággal 10 napra. Kíváncsi vagyok mi jön közbe.. :D Túl egyszerű és happy minden eddig.. én pedig túl kételkedő és pesszimista vagyok :)
A pici fiunk egyébként nem visel már napközben pelust itthonra... Balesetek persze vannak dögivel, de szerencsére nem veszi el a kedvét, míg mosógép van addig az enyémet sem :) Hogy mi lesz belőle nem tudom, jelenleg a fő ok, hogy ne kelljen a nagy melegben még  a pelenkát is elviselje. Az hogy sokszor jelez jó, de nagy reményeket még nem fűzök hozzá.