Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. december 26., vasárnap

Karácsony

Kicsit megkésve, de talán még pont időben Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

És köszönjük szépen még egyszer  minden kedves rokonunknak, barátunknak, ismerősünknek akinek eszébe jutottunk az ünnep alatt!

Igyekeztünk tartalmasan eltölteni ezt a három napot, és egy kis csodát varázsolni a lányoknak, elsősorban Ajsának, hiszen az ikrek még nem sokat fognak fel abból, amit történik.
Mivel a szentestét Katiéknál töltötte együtt a család, 25-én pedig utaztunk is az én szüleimhez, túlzásba nem kellett vinnem a sütést-főzést. (Főleg úgy, hogy mindkét helyről megpakolva jöttünk haza) 
24-én délelőtt megkaptuk a fenyőfánkat, és a helyére is került, mindez András segédletével. Gondolkodtunk rajta, hogyan, mikor díszítsük fel. Ajsa is vegyen részt benne, vagy nélküle és legyen meglepetés. Még most az utóbbi mellett döntöttünk. Majd ha nagyobb(ak) lesz(nek) együtt csináljuk majd, gyerekkoromban imádtam (még most is..). Az ajándékok elfelejtődnek, ezeknek a pillanatoknak az emléke marad meg az emberben.
A fa nagy sikert aratott, még félálomban hoztam ki ébredés után, de ahogy meglátta a csillogó fát rögtön magához tért, el sem akart jönni mellőle, de mikor kiderült, hogy Papáéknál is van ilyen Kíváncsikisasszony rögtön indult a kabátjáért.
A délután hátra lévő részét a csillagszóró ámulata alatt töltöttük. Fogalmam sincs hány dobozzal gyújthattunk meg. Sokkal, az biztos. Egyet meg is fogtunk ketten, mert már nagyon érdekelte, de félt is, így inkább elengedte. Imádom azt a félős-felfedezős nézését! Az esetek 90%-ában azért legyűri az aggodalmait. (az esetek többségében pedig jobban járnánk ha nem tenné)
A nagy ajándékozást nem tudom minek tudta be, minden esetre nem tiltakozott. A Helgának vitt ajándékot viszont nem túl szívesen hagyta ott:)
A kicsik nagyon jól viselkedtek. Csillogtatták új tudásaikat.Megkóstoltak egy új ízt.. (de az evésükről majd egy külön bejegyzésben, ha odajutok )
Nem lehetett mindenki akit szerettem volna személyesen velünk, amit sajnálok, majd pótolunk. De szép volt így is az ünnep. Bár kicsit beárnyékolta egy döntés, amit már ízlelgetünk egy ideje. Még most nem tisztem beszélni róla. Nem is akarok gondolni rá. Majd jövőre.. jó lenne ezt kimondani, ha nem december végén járnánk..
De jó volna, ha minden nap karácsony lenne....!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése