Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. február 1., kedd

Majdnem félévesek

... de még csak 5 hónaposak ezek a picilánykák.

Rengeteget változtak az elmúlt egy hónapban. Egyre többször látjuk bennük a kisgyereket és nem a babákat.

Alvás területén továbbra is kényeztetnek minket, 8kor tesszük le őket aludni, utána még Ajsázunk, majd egymásra is van egy kis időnk, (végre tudunk beszélgetni, ez aztán az eredmény!!) 11 körül felkenek, de szopi és egy kis csevej után már alszanak is. Így éjfél körül már alhatunk is reggel 6ig Ezzel kb. visszaálltunk a gyerek előtti életritmusunkhoz. Leszámítva azt, hogy a hétköznapi keléseket hétvégén mindig kipihentük egy délig fel nem keléssel, ami ugyebár most nincs meg. De 6óra alvás folyamatosan, azért már valami!
Fél 11 körül, mikor megérkezünk a sétából, félórát alszanak még, majd 2től még egy órát. Próbáltam Ajsa délutáni alvását kitolni, vagy délelőtt is elaltatni, de nem sok sikerrel, így a három gyerek soha nem alszik egy időben, de már annak is örülök, hogy az ikrek egyformán "működnek"

Evés terén is nagy reformokon vagyunk túl. A tej már egy ideje nem elég nekik, így bevezettük a hozzátáplálást. Eleinte felváltva kaptak engem vagy a kanalat, de sajnos már nem úgy van tej ahogy szeretném, így estenként tápszert is kapnak. Nagy sikere van egyébként bébiételeknek,(Ajsa is örömmel fogyasztja őket)

Mindkét csajszi forog hasról-hátra és hátról-hasra is minden gond nélkül. Léna húzná magát fel, ha megfogjuk a kezét. Ölben sem  tud nyugodtan meglenni, állna a lábára és menne. Mimi pedig ülne... Van ám hiszti rendesen. Semmi nem tetszik nekik,sok mindent akarnak, de nem tudnak.
Főleg Mimi nem szeret "unatkozni" Léna már lefoglalja magát egy-egy játékkal, van egy  kedvenc csörgője is.
Mindketten sokat dumálnak, örülnek mindenkinek. Ajsa továbbra is nagy kedvencük, Dávidnak is nagyon tudnak örülni, nagyokat kiáltanak, követelik az apukájukat, ami nem tesz jót Ajsához fűződő testvéri kapcsolatuknak :))

Bárkinek van egy-egy mosolyuk, Miminek kell egy kis idő hogy megszokja az új embereket, de lényegében mindketten barátságosak. Okosdnak,nőnek, egyre szebbek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése