Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. november 28., szerda

Ovi

Bár korábban még úgy láttam, hogy jobb, ha Ajsa is itthon marad, közben jól meggondoltam magam. Jobb neki is, meg mindannyiunknak is, ha megy :) Nem önzőségből vagy azért, hogy egyszerűbb legyen. Szerintem neki is jobb a gyerektársaság, a nagyobbak társasága. Mert bár a két kisebbik lányunk is egyre nagyobb, okosabb és hárman is egyre inkább társai egymásnak a játékok és beszélgetések területén is, de úgy érzem Ajsának már nem elég az, hogy itthon vagyunk együtt. Egyre hisztisebb és türelmetlenebb, egyre inkább a tesókon vezeti le, ha valami nem tetszik. Szóval dacol ezerrel, és két kétéves mellett, akik szintén próbálgatják határaikat, és egy örökmozgó mellett ez már valóban sok nekem is, nem tagadom ezen okokat sem. Nem áthárítani akarom ezek megoldását, vagy azért kirakni az otthon melegéből mert testvérei vannak, de ha van olyan idő, amit nem velünk, a tesókkal tölt akkor úgy hiszem változni fog a helyzet, és egyáltalán nem válik az ő kárára sem. Megbeszéltük vele is, hogy az olyan nagylányok, vagy fiúk, mint ő, már mind oviba járnak és milyen jó ott nekik. Járhatna egy kis barátnőjével (barátnőm kislányával) együtt. Sok jót hallottam az anyukájától a helyről, az ott dolgozókról, arról a csoportról, ahová járnak. Szerencsére Miri is csak jókat mesélt Ajsának,. A többi gyereket is bevetettük a környezetünkből, Zéti egyenesen ódákat zengett neki arról milyen klassz oviba járni, őt hallgatva még én is visszavágytam :) Szóval Ajsa meggyőzhetővé vált. Szerencsére tudják fogadni (pedig nem volt célunk a magánovi, de most ez a lehetőség van)
Kicsit félek mi lesz velünk, velem :) Mert igaz, hogy sokszor kiakasztó, de közben egy kisangyal is, aki annyit segít, hogy csak na, tesókat is rá lehet bízni, csinál nekik programot. Hiányozni fog itthonról, de valamit valamiért.  Szóval januártól ovi. Heti három napra gondoltuk, hétfőtől szerdáig. Majd egy csütörtökös lazulós nap itthon, péntek délelőtt pedig kettesben megléphetnénk valahová (normál esetekben)
Délelőtt meglógtunk bevásároltunk neki, ne a decemberi hajtásban kelljen. Ő választott mindent, nagyon élvezte, egyébként is imád ruhákat vásárolni, de most hogy tudta hova kell még inkább be volt zsongva, még a fogkrém sem volt mindegy milyen :) A zsák még készülőben van, az meglepi lesz neki.
Remélem minden rendben lesz és fogja szeretni. Már most siratom a babasága végét... és nagyon remélem tényleg jó döntés volt, hasznára válik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése