Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. december 17., hétfő

Kavarnak a gyerekek :)

Nem igazán tartom ez expasikkal a kapcsolatot, kivéve eggyel. De vele nagyon :)
16-20 éves korunk között, egymást boldogítottunk. Aztán elmúlt a nagy szerelem, pedig de meg voltam győződve róla, hogy együtt öregszünk meg :) A közös hang viszont megmaradt, a barátok lettünk. Mivel a régi barátaink többsége közös, így duplán jó ez így. Na nem kell azt hinni, hogy milyen jó fejül tudom rendezni a kapcsolataimat, van olyan akitől falra másznék még most is. De vele tényleg barátok tudtunk maradni. Ezt nem mindig nézték jó szemmel aktuális párjaink (egy nője meg is fenyegetett brutálisan egy női mosdóban.... ej, szép, régi évek... :D). Szerencsére most sem az ő felesége, sem Dávid nem problémázik ezen. Sőt baráti a kapcsolatunk/kapcsolatuk.
Múlthéten beugrott egy másik barátunkkal, kicsit csevegtünk. Közben felvilágosította Ajsát, hogy régen mi is volt a helyzet közöttünk.
Este persze Dávidnak is előadta, hogy Gézi is az apukája :) Úgy látszik nem értette meg pontosan :) Elmagyaráztunk neki még egyszer, hogy ez nem így működik.
Ma délelőtt itt volt a felesége a fiaikkal. Hozott nekünk bejglit, amit az anyósa készített. Nálunk már csak így megy. Bejglit küld az exanyósom az új mennyével :D
Ajsa persze neki is elkezdte magyarázni :) A legnagyobb, Ajsától pár hónappal idősebb fiuk is érdeklődő volt. Újabb magyarázatok.
Később eléggé bevadultak, az anyukája rászólt a nagyra, hogy viselkedjen, különben mennek hazafelé. Erre a kispasi beszólt, hogy jobb lett volna ha az apukája engem vesz el, mert én kedves vagyok.

Jó kapcsolat ide vagy oda, féltékenység szikráját nem észlelem egyik félnél sem, de azért csak jobb lenne ha ezek a gyerkőcök nem kavarnának :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése