Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. május 7., kedd

Balaton, Anyák napja

Szombaton valamennyivel még dél előtt értek ide Anitáék. Ebéd után pedig elindultunk. A szombat-vasárnap, pasis napok el is repültek egy pillanat alatt sajnos, pedig Dávid csak 8 után indult haza.Hétfőn picit beijedtünk, mert a csajok nagyon be voltak zsongva, de biztos csak a hirtelen apahiányok volt mindannyiuknál. Délután, kedden már totál cukik voltak. Szerdán lejött Kati-András és Vica a gyerekekkel. Dávid nem tudott jönni, amiben úgy 99%ban biztos voltam, de azért rosszul esett, bár azért jól telt a nap. Elmentünk majálisozni, amit nagyon élveztek a gyerekek, igazából minden ilyen rendezvényt imádnak, Ha "felülős" játékok vannak akkor garantált a siker. Persze az arcfestést sem lehetett kihagyni. Noel nagyon küzdött magával, tetszettek neki a többieken, de nem mert ő is odaülni a lány elé. Totál cuki volt, szegényt kinevettük:)
Az eredeti terv az lett volna, hogy Ajsa visszamegy velük, Kati rendezi, mert ugyebár tegnap volt az anyák napi műsor és még jobb ha ott volt az utolsó két nap mikor lehetett gyakorolni. Bár jól ment már előtte is minden, de ne maradjon ki az ilyenekből. Kati végül addig sóhajtozott míg András azt nem mondta, hogy majd ő ellesz Ajsával maradjon ott velünk:) Ebből az lett, hogy Kicsilány nem is ment haza akkor sem amikor Dávid vinni akarta, valamint Zéti és Zsombor is beköltözött hozzájuk. A telefonban nekem is simán közölte hogy ők most már papával fognak lakni mindig. Hogy nem lehetett okuk panaszra, jót szórakoztak az biztos András ismerve.
Mi Ajsát Borira cserélve, Katival kiegészülve szombatig lent voltunk. Tényleg Jó volt még egy plusz felnőtt így utólag nézve:) Kati kibabázta magát Regővel, volt egy aranyos mondata  amivel azt kell mondjam most már én is nagyon egyetértek: "Cuki ez a baba, de szerencsére nem az unokám" Azt hiszem, hogy enyhe utalás arra, hogy nem vágyik többre:)
András szombat délelőtt lejött a három gyerekkel. Laci és Dávid később érkeztek. Laci úgy döntött ott hagy csapot-papot, és ők lent maradnak erre a hétre. Dáviddal elméláztak azon, hogy ki kellene szállni a mókuskerékből, elköltözni Hawaii-ra és önfenttartónak lenni, de mivel elvetették mi hazajöttünk...  Pedig lehet kiegyensúlyozottabb lenne mindenki.
Jó volt ez a hét, kikapcsolódtunk mind a hárman. Még anyukám jó lett volna, de minden nem jöhet össze.. Sokat sétáltunk, vagy csak játszottunk a parton is. Érdekesen nézhettünk ki ennyi kisgyerekkel. És a sok batyu amit cipeltünk sem volt semmi:)

Vasárnapi anyák napja.. Még sokszor el sem hiszem, hogy ez a nap rólam szól:) Most hogy már három "nagy" is van pedig főleg furi volt.  Persze még most főleg Dávid ügyködött, de nagyjából csinálták amit kellett. A szándék a lényeg :) És hogy ők vannak...
Délután Katiéknál tanyáztunk, Andrásnak valahonnan eszébe jutott egy Elvis szám meghallgatása, gyerekek rákattantak  egész estig nyomták a bulit :)
Anyukám, nagymamáim köszöntését élőben eltoltuk egy hetet....

Tegnap pedig ovis anyák napján voltam. Nem vagyok az a bőgős, most is kibírtam, de be kell valljam elérzékenyültem egy kicsit. Itt tartunk.. "Most" lett pozitív a teszt. Jövőre pedig már két ünnepségre leszek hivatalos. Nem is értem az egészet:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése