Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. november 28., vasárnap

3 hónaposak

Bizony, már ilyen nagyok a lánykáink. Szépek, bájosak, egyre érdeklődőbbek, egyre értelmesebbek. Már nem csak az evésről, alvásról szól a napjuk. Olyan gyorsan változnak., ügyesednek. Próbálom magamba szívni ezeket a perceket. Az édes illatukat, kisbabás mosolyaikat, nyelvöltögetésieket. Ajsával is olyan gyorsan eltelt ez az idő. Most pedig dupla ilyen tempóba haladunk, vagy inkább triplában.

Milla, az idősebb, kerek 8 perccel, ezért írok először róla. (Remélem nem lesz sértődés 20 év múlva)
Ő a nyugtalan, nagy szájú, hangos, könyörtelen. Az első hónapban Ő bömbölt egyfolytában, mostanra elővette nyugisabb oldalát, de azért még ha síró versenyre kerül sor magasan veri Lénát. Ha valami nem tetszik neki rögtön tudatja. Dávid találóan mondta rá, hogy Ő a miniAjsa. És tényleg. Mintha Ők lennének ikrek, mind viselkedésben, mind külsőleg. Ha egymás mellé tenném, az ikrek képét Ajsa kiskorijával, biztosra veszem, hogy Őket mondanák ikreknek. "Rossz" oldala mellett egy elbűvölő hölgy lakozik benne, aki mindenkit levesz a lábáról, lehetetlen nem imádni. Igazi vigyorbajnok. Sőt kacagós lány. Ez ugyanis a legújabb találmánya. Főleg az apjával szokott nagyokat nevetni. Kevesebbet "beszél" ugyan mint Léna, de azt hangosabban, határozottabban teszi. Kedvenc póza a háton fekvés, miközben kipárnázzuk, így jobban tud figyelni. Egyenes talajon háton feküdve bömböl. Na persze, hiszen nem lát semmit. Hason egy ideig elvan, de nem az igazi. És szereti tépni a hajam:) És mást is egyre többször ragad meg.

Annyira hasonlítanak Lénával, mégis annyira mások. Lényegében ugyan azt teszik (mi mást is tehetne két három hónapos), de más temperatumban. Léna sokkal nyugisabb, csendesebb. Mindig mosolyog. Lágyan, aranyosan. Halkan gőgicsél szinte egyfolytában. Csak mondja és mondja. Ő is imád az apjával dumálni. Ajsát is szeretné mindig látni, ha odamegy hozzá nővérkéje mindig széles mosollyal fogadja.
Igazán elkényeztet minket szerény viselkedésével. Szeret hason lenni. Sokat emelgeti a fejecskéjét. Ha már nem bírja, leteszi a kobakját, morog egy sort, és újra emeli, nagyon cuki ilyenkor. Nagy cuppogtatós, a nyelvét is gyakran öltögeti. Ajsát ezzel nagyon tudja szórakoztatni. Nővérkéje akcióinál, illetve hangos zörrenésekre Ő ijed meg jobban, de hamar megnyugszik, minden esetben.

Egymást is egyre jobban felfedezik. Egyre többet kapják el egymás kezét, ha a nagyágyban fekszenek. Nagyon élvezik, ha egymással szembe tesszük őket. Vagy ha összebújtatom őket, és hármasban vagyunk egy kupacban. Mit ne mondjak, engem is feltölt egy-egy nap után, az ilyen nyugi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése