Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. november 28., vasárnap

Jelentkezés a másik oldalról, a "másik" családnak

Nagyszülőzünk, rokonozunk, jól elvagyunk. Ajsa fürdik a dicséretekben, az ikrek kézről kézre járnak. Mindenki boldog.

Ajsának a hétvégén két újabb aranyköpése volt:

Dalma unokatesóm kérdezte meg tőle, miért nem pisil bilibe.
Válasz: "nyem jön pisss" (eddig ez a leghosszabb mondata!!)
Mindezt olyan szomorú ábrázattal, hogy majd el sírtuk magunkat körülötte. Főleg Dalma. Igaz csajszi? :)

Majd a keresztapját sürgette indulatosan: Jeje, jeje gyos

És akkor nem érti a család miért "sírok", hogy nem beszél. Nem sírok, csak már szeretném, ha elmondaná mit akar, nem úgy kellene kitalálnom. Bár igaz, hogy két hete elkezdett dumálgatni, előtte nem túl sok szót mondott. Most hátha megindul szépen a fejlődése, bővül a szókincse.
Helga, a keresztlányom 14 hónapos, de úgy érzem több szót, használ mint Ajsa. Tegnap először azt mondta nekem, hogy "Keki". Nagyon jó volt hallani!! Igazi nagylány lett abból a kiscsomagból
Ajsa viszont nem hajlandó kimondani, hogy keresztanya, de még hasonlót se, nevettünk is rajta nővéremmel, hogy az ő félévvel fiatalabb lánya hamarabb megnevezett engem, mint Ajsi őt. Helga egyébként továbbra is egy tündér, Ajsával odavannak egymásért. Próbálja irányítani, terelni a kicsit. Ha rájuk nézek olyan mintha a Zéténnyel való kapcsolatát látnám, csak a másik szerepben. Szerencsére Helga is vevő, megy a nagy után, kicsilányom pedig nagyon büszke, hogy  a Babba hallgat rá. Bár kicsit féltékeny rá. Főleg ha Papa kezében van. Arra allergiás. Az ikrekre szintúgy. Papa csak az övé!

Holnap megyünk az én "keki" anyámhoz és apámhoz. Csajszi imád ott lenni, hiszen van traktor, csirke, malac.. minden amire egy városi csaj bukik. Remélem nem lesz nagyon hideg, mehet egy kört unokatesómmal. Aki szerintem napok óta azzal a rémképpel fekhet le, hogy Ajsa nyújtja a kezét és berreg, hogy indulhatnak... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése