Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. december 30., csütörtök

Gratulációk!

Először is Dávidnak!
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot kívánok, eme nagyszerű társnak és amivel még jobban elvarázsol Apának!
Készültünk Ajsával egy kis meglepivel, majd kiderül milyen hangulata lesz a kis betegünknek. Maximum vár még kicsivel több mint egy hónapot, és megkapja születésnapjára.

Majd a nővérkémnek és sógorkámnak!
Úgy hallottam már senki előtt nem titok, hogy útban van Helga kistesója. Tegnap pedig az is kiderült, hogy újabb kislány érkezik a családunkban. A kis Hanga! Talán nem véletlen, hogy mi végül nem ezt a nevet választottuk, és ennek a kisbabszemnek kellett megkapni. A Helga-Hanga párosítás, tényleg nagyon szépen cseng.
Apukám azzal próbálta vigasztalni a leendő apukát (aki annyira azért nincs erre rászorulva, talán egy icipicit csalódott amiért nem fiú), hogy neki is harmadjára született fia. (azért azt hozzátette, hogy nem jó az semmire, ő legalábbis többet öregedett Peti kamaszkorában, mint a két lányával együttesen)
Dávidom viszont vérszemet kapott, és rögtön kijavította az eszmefuttatást, miszerint, harmadik terhességre lett fiú.. Ahogy tetszik neki, egy névnapost nem szomorítunk el azzal, hogy számunkra teljesen mindegy, hogy babáról, vagy várandósságról beszélünk:)
Úgy tűnik lányos családdá válunk, anyukám legnagyobb örömére!
Kedves Helga, Anita és Laci gratulálunk a kisbabához!

És végül, de nem utolsósorban valakinek van még itt egy nagy gratula. Mimi, ugyanis tegnap este, csak addig próbálkozott, míg nem vett 90fokos fordulatot az ágyon!!! És még ő nem akart hasra fordulni! Ezzel lassan véget ér a nyugalmam, és nézhetem, hová mászik/másznak???

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése