Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. október 23., kedd

Hosszúhétvége

A négynapos hétvégére már régóta készültünk. Voltak tervek, hogy családilag elmegyünk együtt valahová, vagy csak a mi "kiscsaládunk", esetleg kettesben Dáviddal. Mind vonzott egy kicsit, az első verzió sajnos nem valósult meg és a romantikát is megvétóztuk. Vagyis maradt az, hogy a gyerekekkel együtt valahová, de jött a hova is kérdés, amin nem sikerült túljutnunk. A nagy töprengés közepette pedig rájöttünk, hogy a kicsiknek teljesen mindegy az, hogy hol vagyunk együtt. De legjobban azért mégis a családdal érzik magukat jól. Majd, ha már nagyok lesznek ráérünk kiruccanásokra. Még most a nagyszülős napokat jobban értékelik mindennél.
Így szombat délután szüleim felé indultunk el. Ott voltunk másfél napot, nővéremékkel kiegészülve. Az öt lány szinte végig a nagypapán csüngött, Noel anyukám kényeztetését élvezte. Mi négyen, szülők pedig szinte csak  ültünk és beszélgettünk :) Egy wellness hétvégén sem pihentünk volna ennyit... Közben jöttek nagynénik, unokatestvérek. Nagy a család, sok a kisgyerek :) Fele annyijukkal sem találkoztunk mint szerettem volna. Kevesek az egy-két napok. Azért próbáltunk edzeni a közelgő karácsonyi rokonlátogatásra, bár még Dávid oldalát is be kellene sűríteni, nehéz az élet a nagycsaládban, de jó! :)
Hétfőn tovább mentünk nagymamámhoz, ahol három generáció él együtt, nagymamám, nagynéném, és unokatestvérem a családjával. Mikor ott vagyunk mindig olyan jólesően nézek szét, annyira szívemhez nőtt ez az életforma, már gyerekként is szerettem ott lenni. Nem tudom mennyire lenne nekünk való, szeretem hogy van önálló életünk, de mégis olyan klassz érzés belecsöppenni abba, hogy ki sem kell lépni az udvarról, csupán egy másik ajtón belépni. A lányok, mint mindig most is nagyon élvezték a vidéki létet. Sorakoztak az állatok etetésénél és a traktort is be kellett indítani egy körre. Arról is nehéz volt meggyőzni őket, hogy kiscsirkéket nem hozunk haza, mert egyhetesen aranyosak ugyan, de hamar megnőnek. Dávid megjegyzését miszerint hoztunk mi már haza belőlük, csak a fagyóban ülnek, szerencsére elengedték a fülül mellett :)
Este még szüleimnél aludtunk, ebéd után indultunk haza. Még élveztük a kétfelnőttes létet, a múlt heti apamentes esték után jó volt ismét együtt, sétáltunk is egy nagyot. Holnaptól meló, de elvileg már max. hat órás hazaérkezéssel.
A hosszú hétvége nem is olyan hosszú.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése