Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2012. december 20., csütörtök

Idei karácsony(i tervek)

Végre megérkezett ma az utolsó ajándék is, így már minden csak a becsomagolásra vár. Izgultam eleget, hogy meg lesz e. Dávid apukájáé, már régen tudtuk mit akarunk, de nehéz volt beszerezni. De itt van, megvan, remélhetőleg talál is :) 
Tudom, hogy nem az ajándékokról szól a karácsony, de én azt is szeretem benne :) Hogy van akinek annyira egyértelmű mivel lepem meg, van akinek sokáig kell agyalni rajta, aztán ott az "ez az" érzés. Szeretek utánajárni, keresni-kutatni, végül odaadni :) 
A gyereksereggel voltam idén bajban, hisz többnyire már "minden" megvan mindannyiuknak. De csak betudtam végül vásárolni :D

Idén hosszú karácsonyunk lesz. Már 22-én megkezdjük az ünneplést.

Szóval a decemberi tervezet:

22
Dávid apa nagynénjénél gyűlik össze a család, egy kis disznóvágással, süteményezéssel karácsonyra, majd vigadozással megspékelve (már amennyit 12 8éven aluli gyerek lehetővé tesz, szerencsére nagy a ház, sok a nő :D)

23
Délelőtt feldíszítjük itthon a fát (bár nem tudom mikor csodáljuk majd), délután átjönnek Petra Nándival, és egy másik barátunk

24
Reggel átmegyünk Katiékhoz, nők főznek, férfiak gyerekeznek, karácsonyfát díszítenek. Ott töltjük a napot, és a szentestét.

25 
Öcsém csatlakozik, végre megláthatom új stílussal, borostásan élőben is, először azért megölelgetem :) Lemegyünk a szüleimhez, és  megismerkedünk az új családtaggal is :) Első debütálás a 7 unokával

26
Nagyimnál-nagynénémnél-unokatesómnál leszünk.Még jó hogy egy házban élnek, egy kalap alatt "letudható"

27
Délelőtt beugrunk keresztlányomékhoz. Délután haza. Majd tovább Ausztriába. 

27-31
Ott leszünk szilveszterig. Dávid szervezte, egy kis síelős kikapcsolódás. Végül nem kettesben, hanem egy baráti párral, egy másikkal, és sikerült rávenni Vicát is, így hatosban fagyunk majd meg :) Gyerkőcökre úgy volt először, hogy Katiék vigyáznak, de végül csak a két szélsőnk, és Boró lesz ott. A fiúkat a másik nagyi vállalta. Illetve nálunk az ikreket (és a kutyákat :D) anyukámék. Anita anyósa úgyis ott lesz náluk, úgyhogy nem kell anyukámnak besegíteni. Így mi foglaltuk le :) Szilvesztert Bécsben töltjük, oda csatlakozik még két emberke. 

Aztán kezdődik az igazi karácsony, egy hónap Dáviddal. Bár tervezzük, hogy a kimaradt rokonokat és barátokat is meglátogatjuk, de még így is elég hosszú lesz ahhoz, hogy kicsit pihenjünk is így együtt. Legalábbis remélem :)

Jobb lesz ha most és itt kívánok:

BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése