Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2013. január 23., szerda

Első ovis napok

Nálunk ilyen gyorsan fognak szaladni az ovis napok kezdetben, aztán majd meglátjuk hogyan alakul. Mivel itthon vagyok, úgy gondoltam elég három nap Ajsának házon kívül. Ha pedig menni akar akkor majd megy többet. Választhattuk volna a félnapos megoldást is, de nem látom értelmét ide-oda rohangálni, ha hazahoznám itthon is aludna. Persze ehhez kell, hogy hajlandó legyen majd ott aludni, de pozitívan állok a dolgokhoz :)
A héten Dávid vitte, délelőttre. Addigra értek oda, mire a többiek már ettek, és ebéd előtt jöttek haza. Kedden már nem is igazán kellett Dávid, kint unatkozott, ma otthagyta egy időre addig ügyeket intézett. Hétfőn én viszem, (teljesen gyógyultnak nyilvánítom addigra magam) és enni is ott fog. Az alvás nem tudom hogy lesz, bevisszük az ágyneműt és ami még nincs bent, aztán sodródunk az árral. Ma például nagyon ott akart maradni :)
Kicsit túlaggódhattuk(tam) ezt az egész ovit, Ajsa jól veszi az akadályokat, bár majd meglátjuk pár hét múlva, amikor már nem lesz az újdonság varázsa. 
Az reggeli indulások ködösek még egy kicsit. Január óta András megérdemeltnek nyilvánította, hogy reggel ne rohanjon munkába felé, hanem elvigye az unokákat oviba, így a fiúkat ő hordja. Bár nincs egymás mellett a két óvoda, mi is egy kicsit kiesünk, de azért viszi Ajsát is szívesen. Biztos, hogy élni fogok a lehetőséggel :) nem keltek, öltöztetek még három gyereket feleslegesen, csak nem tudom hogy mikortól. Szeretném én vinni, most is rossz volt, hogy nem én megyek vele, de talán jobb lenne ha úgy szokná meg, hogy velük megy, mi pedig majd elhozzuk a kicsikkel. 
Jelenleg mindenkit szeret, azt mondta "jaj, mindenki nagyon kedves" :) Azért Miri nyomában van, nagyon rendes nem hagyja magára Ajsát idegen közegben, kicsit még irányítgatja, jó hogy nem mindenki ismeretlen. A beilleszkedéssel remélem nem lesz gondja. Kicsit akaratos tud lenni, de azért nem hinném, hogy a vészes gyerekek közé sorolható.  
No majd kiderül minden :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése