Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2014. május 22., csütörtök

Az új unokatesóm :)

Apai nagypapám nem élt unalmasan. Három feleséget is "elfogyasztott" míg végül rá nem talált az igazira :) Érdekes módon bár a feleségek kora mindig jó tíz évvel csökkent, az utolsó szereleme egyidős volt vele. Tőle már nem, de a házasságaiból születtek gyerekei. Mindenhonnan egy fiú, egy lány. Apukám a második csapatból. A gyerekek között elég nagy a korkülönbség, a legidősebb lány például hamarabb szült, mint a legkisebb testvére megszületett.
Nagypapám három fia közül a legidősebb sajnos fiatalon meghalt, mindössze 21 éves volt. A második fiú volt apukám, a harmadik pedig a legkisebb gyerek, az "amerikai nagybácsi" Eddig nem alapított családot. Így csak az öcsém vitte tovább a nevet, annak ellenére hogy nagypapám mindent megtett annak érdekében, hogy fennmaradjon a család. Tomi most 46 éves. Apa örömök elé néz. Kisfiút várnak. Úgy néz ki ő lesz a legkisebb unokatestvérem. A legidősebb 47 éves.

Nyáron volt együtt utoljára a család, a legidősebb lány szervezte, régen fordult már elő, hogy mindenki ott tudjon lenne. Mind az öt testvér, a gyerekeik és családjaik.
Érdekes a nagycsalád. Anyai oldalról egy nagynéném és egy unokatestvérem van. Velük olyan természetes, hogy összeülünk, nem is kell hozzá nagy alkalom. Míg ennyi családtagot nehéz összeterelni. Van akivel lazább, van akivel szorosabb a kapcsolat, bár azt hiszem mindegyikőjükre számíthatnék bármikor. Jó összeülni, nosztalgiázni, tényleg összetartozni. Megvan a terv, hogy most már csakazértis lesz legalább minden két évben egy ilyen nap, amikor senkinek nem lesz kifogása. Majd meglátjuk :) A kicsi pont jókor érkezik, jövőre már ott lehet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése