Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2010. október 29., péntek

2hónaposak!

2 hónaposak lettek a lánykáink. 2 hónapja lettünk nagycsalád. Néha olyan távolinak tűnik az egygyerekes lét, mintha ezeréve így lenne minden, máskor még mindig rácsodálkozok hogy háromgyerekesek vagyunk.

A nagylányokról:

Léna 3,5 kg, 51 centi, Milla súlya  3,3kg, és 48 cm.

Sokat esznek, szerencsére anyatejesek. 
Rengeteget változtak az elmúlt időszakban, egyre többet vannak fent, egyre aktívabbak érdeklődőek. Figyelnek minket, mozgás közben is. Hangokra reagálnak, ha beszélünk hozzájuk érdeklődőnek mutatkoznak (mint Ajsával megtapasztaltam, ebben a tekintetben visszafelé fejlődik egy gyerek)

Áldott jó gyerekeknek bizonyulnak eddig. Sokat mosolyognak. Csak akkor sírnak, ha "muszáj" ha éhesek, vagy ha peluscsere idejét érzik A pelenkákról egy egész bejegyzést írhatnék... 3 gyerek.... az anyagi csődöt leszámítva is, siralmas.. egész nap pelenkázok!!:) A harmadik ok a sírásra: Ajsa. Ha nővérkéjük, visít, sír, csapkodásra, kiáltásokra már nem reagálnak.

 Hasonfekve meg tudják emelni a fejüket, Léna az ügyesebb, a kezecskéjét is tudja közben mozgatni. Milla pedig néha elkapja a gyerekágyra felszerelt csörgőt. Tehát mindkét gyerek tehetséges valamiben:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése