Lilypie Kids Birthday tickers............ Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

2011. január 18., kedd

2 x 2

Az négy!! haha
A tegnapi napot Zsombor nálunk töltötte, mert a kis Bori orvosi látogatásra volt hivatalos, majd még vásárolgatnia is kellet.
A gyerkőcök, főleg Zsombi nem tudták hova tenni, hogy most szülők nélkül van itt. Párszor el kellett mondani mi a helyzet, de csak kezdte-hagyta hogy "ededül" van, "anya, apa elment Bojival" Ezt Ajsa is mindannyiszor megerősítette, csodálkozva húzták a szemöldöküket, majd nagyokat nevettek, az első órácskánk alapvetően erről szólt.
Jót játszottunk, extra kedvesek voltak egymáshoz, és a kicsikhez is. Ami nem jellemző. Ha nálunk van valaki, legyen gyerek vagy felnőtt, Ajsa általában hamar bepipul, nem szereti ha az ikrekkel is foglalkoznak. Már idő előtt intézkedik, még mielőtt valaki akár egy szempillantást vethetne a manókra, és odébb áll a vendéggel, vagy éppen a kicsiket viteti el a helyszínről. Zsombor sem rajong mostanában a két kisebb unokatesóért, mióta megszületett Bori baba, túl sok lett neki a bömbölő törpenép, és szemmel láthatóan kerüli a kicsi lányainkat. Bár tegnap elcsattant pár puszi. Egyébként azt hiszem egálban vagyunk családilag Ajsa sem mutat túl nagy érdeklődést Bori iránt, pedig kezdetben mindig csillogott a szeme, már akkor ha szóba került a legkisebb. De elég volt nekik ennyi a családból, úgy látszik ennyit bír egy kétéves lélek.
Rátérve arra amiről írni akartam, vagyis milyen volt a négy gyerekkel, akik korban két felé oszthatók. Lehet csak a mindössze 4 óra mondatja velem, de jó. Ajsa sem unatkozott egy percre sem, lefoglalták magukat, szépen eljátszottak, én is tehettem a dolgomat, az ikrekhez is szóltak, ha reklamáltak. És valamelyikük mindig megcsinálta amit kérek, ez pedig ösztönző volt a másiknak. Értsd ha az egyik leszállt a kanapé tetejéről mielőtt szívinfarktust kaptam a másik is lemászott. Ajsával ez egy egész délelőttös programom, aminek mindig hiszti a vége. (mindkettőnk részéről)
Eljátszadoztam a gondolattal, milyen jó lenne két ikerpárral (bár ezt már megtudni fogom). Egyébként is néha motoszkál bennem, hogy Ajsa nem e lesz kirekesztve, a kicsik között nincs e egy olyan kapocs, ami Ajsával nincs meg. És nem e lesz Ő mindig a harmadik.

Tegnapról a lényeg, hogy jól éreztük magunkat, én is büszke voltam magamra milyen ügyes vagyok. És érlelődik bennük egy Zsombor-rablás (vagy Zéti, de ő már túl "öreg" és odalenne az ikerség illúziója), így Dávidnak sem lenne oka a panaszra, hogy egyedüli pasi.

Bár Ajsa azt válaszolta Vica kérdésére, miszerint vigye e haza Zsombit, hogy "vided eeel" azért kérdezgette később, hogy mikor jön. Majd megbeszéltük, hogy szereti "Zsombó"-t (szegénynek ezredik  neve, de már majdnem jó) És mindegyik unokatesóját, miután végig mondtuk az egyre bővülő csapatot. Hol Zsombort szerette a legjobban, hol Helgát, de legutóbb Hangát.... ami érdekes:) a kérdésre hogy hol van Hanga nem tudja a választ, nagyban húzza a vállát : D Próbáltam felvilágosítani, hogy a keresztanyja hasában, erre rávágta hogy Kesztya! A Hangát egyébként elég hangyásan mondja, úgyhogy öröm vele erről a témáról beszélni  :D (remélem hétvégén is csillogtatja nyelvi tudását!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése